"Ik verdien een fortuin door het met bompa's uit rusthuizen te doen. Sommigen gingen niet meer van bil sinds 1999!"

Een ‘natuurster’ heeft een uniek verdienmodel ontwikkeld door oude mannen in verzorgingstehuizen te verleiden. Tiff uit Wisconsin, VS, heeft een niche voor zichzelf gecreëerd in de adult-industrie, waar ze voornamelijk met senioren aan de slag gaat. Ze beweert dat ze hiermee een fortuin heeft verdiend en geniet van haar werk.

Een diner en wat drankjes

De blonde verschijning, die bekendstaat als Wisconsin Tiff, heeft veel aandacht getrokken met haar pikante content gericht op gepensioneerden. Ze is baanbrekend bezig als de enige performer die uitsluitend senioren uit haar lokale verzorgingstehuizen date, dineert met hen en vervolgens scènes met hen opneemt.

De ster, wiens films haar naar verschillende verzorgingshuizen hebben geleid, heeft nu onthuld hoe ze haar oudere tegenspelers voor de camera krijgt. De 35-jarige beweert dat haar gegarandeerde manier om amateuristische ‘pikante’ content te maken met deze gewillige oudere heren begint met een diner en wat drankjes. Ze zegt dat ze ervan geniet om haar tegenspelers een speciale vorm van seniorenzorg te bieden.

"Sommigen deden het niet meer sinds 1999!"

"Mijn favoriete deel is uit eten gaan, een band opbouwen en ze zich op hun gemak laten voelen - vooral als we van plan zijn om later verder te gaan," zei ze. "Een vroeg diner met seniorenkorting, en later nog een 'Grand Slam'." Tiff onthulde dat haar avonturen met deze oudere mannen nogal wat opschudding hebben veroorzaakt, vooral bij de lokale seniorencentra. Toch vindt ze dat het de moeite waard is. Ze zei: “Ik help hier senioren die het het meest nodig hebben - sommigen hebben het niet meer gedaan sinds 1999. En ik breng meer dan alleen een glimlach op hun gezicht. Een van de meest memorabele momenten was toen een van deze heren me vertelde dat ik hem weer jong liet voelen.”

Tiff’s passie voor deze niche is duidelijk zichtbaar. Ze zei: “Ik doe dit voor de lol en verwerk het in mijn online content waar fans graag naar kijken. Ik heb veel bewondering voor de kwaliteiten die oudere, meer ervaren mannen meebrengen, en hun jarenlange ervaringen voegen een niveau van diepte toe aan onze optredens waar kijkers zich mee kunnen identificeren.”

(Afbeeldingen: Instagram)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen