"Ik kwam binnen toen mijn man onder de douche stond. Na wat ik daar zag, ben ik zeker: hij gaat vreemd!" Stories
"Ik kwam binnen toen mijn man onder de douche stond. Na wat ik daar zag, ben ik zeker: hij gaat vreemd!"
Stories

"Ik kwam binnen toen mijn man onder de douche stond. Na wat ik daar zag, ben ik zeker: hij gaat vreemd!"

Een vrouw is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat en het komt allemaal door zijn verdachte gedrag onder de douche. Anoniem sprekend op Reddit, vertelde de vrouw hoe ze zich misselijk voelde toen ze onlangs de badkamer binnenliep en haar man onverwacht op zijn telefoon aantrof, en hij "zag er verdacht uit". Ze weet niet wat hij precies aan het doen was, maar ze is ervan overtuigd dat hij iets ‘verkeerds’ deed.

Toen ze de badkamer binnenkwam, "keek haar man geschrokken", maar hij probeerde het rustig te spelen en zei: "Ik was net van plan je te sms'en." Maar ze was niet overtuigd en verliet de badkamer. Toen haar man klaar was met douchen, zei hij dat ze in zijn telefoon mocht kijken, blijkbaar om te laten zien dat hij geen berichten naar andere vrouwen stuurde of iets ongepast bekeek. Maar dit gebaar stelde haar niet gerust.

"Hij begon zijn stem te verheffen"

In haar bericht schreef ze: "Ons gesprek ging heen en weer, mijn punten waren dat als hij me wilde sms'en, waarom keek hij dan zo geschrokken? Hij begon zijn stem te verheffen en zei dat hij ziek werd van dit soort ruzies, maar we hebben nog nooit eerder dit soort ruzies gehad. Hij gaf toe dat het er verdacht uitzag, maar begon zich weer schuldig te gedragen door boos te worden en te zeggen dat hij ziek werd van mijn veronderstellingen. Mijn gevoel zegt me dat er meer aan de hand is, maar mijn verstand zegt dat hij met mij getrouwd is en nog nooit ontrouw is geweest.”

Reacties en advies op Reddit

“Hij neemt zijn telefoon nooit mee door het huis, maar besloot hem nu mee te nemen onder de douche. Maar hij heeft hem ook voor mijn neus neergelegd zodat ik ernaar kan kijken als ik dat wil." Reddit-gebruikers probeerden de vrouw gerust te stellen, waarbij velen suggereerden dat als hij haar zou bedriegen, er betere gelegenheden waren dan onder de douche. Een gebruiker merkte op: "Waarom zou hij wachten om betrapt te worden op vreemdgaan op zijn telefoon onder de douche, terwijl er zoveel andere kansen zijn? Je denkt hier te veel over na."

Een ander voegde toe: "Ik zou ook verrast zijn als ik net iemand wilde sms'en en diegene verscheen opeens! Het is mij zeker eerder overkomen, dus dat is een rare reden om wantrouwig te zijn." Iemand anders merkte op: "Tenzij je een echte reden hebt om hem niet te vertrouwen, is dit onzin. Hij had video's kunnen kijken of een spel spelen, voor zover jij weet. Zijn gedrag was een beetje verdacht zoals jij het beschrijft, maar ik heb het gevoel dat zijn kant van het verhaal gewoon klopt.”

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties