"Ik ben er zeker van dat mijn vrouw het doet met mijn beste vriend. Haar nieuwe tattoo is het bewijs!" Stories
"Ik ben er zeker van dat mijn vrouw het doet met mijn beste vriend. Haar nieuwe tattoo is het bewijs!"
Stories

"Ik ben er zeker van dat mijn vrouw het doet met mijn beste vriend. Haar nieuwe tattoo is het bewijs!"

Een man denkt dat hij het bewijs heeft gevonden van de ontrouw van zijn vrouw nadat ze een nieuwe tatoeage heeft laten zetten.

Er zijn talloze manieren om erachter te komen dat je partner vreemdgaat. Misschien biechten ze hun misstappen zelf op, of ontdek je de waarheid door een verdacht bericht op hun telefoon, een onverklaarbaar cadeau dat niet voor jou bedoeld is, of betrap je ze zelfs op heterdaad. Echter, een man beweert dat hij het geheim van zijn vrouw heeft ontdekt toen ze thuiskwam van een lunchdate met een vriend en pronkte met een verse tatoeage.

Zelfde tattoo als 'beste maat'

In een Reddit-bericht onthulde de man dat hij niet tegen body art is; hij heeft zelf verschillende tatoeages, maar zijn vrouw was er nooit dol op en had er zelf geen. In het begin van hun relatie maakten ze hierover wel eens ruzie voordat ze tot een akkoord kwamen dat geen van beiden zou bepalen wat de ander met zijn of haar lichaam zou doen. Maar na een lunch met een vriend – die volgens de man eigenlijk zijn ‘beste maat’ is, maar met wie zijn vrouw close was geworden sinds ze samen waren – kwam ze terug met haar allereerste tatoeage. Tot overmaat van ramp komt de nieuwe tatoeage overeen met die van hun gezamenlijke vriend.

"Ze zeggen dat het nostalgie is..."

De man zei: "Ze had een bijpassende Pokémon-tatoeage laten zetten met mijn maat. Het was Jessie en James van Team Rocket. Geen van beiden zijn anime- of videogamefans, maar blijkbaar hadden ze allebei fijne herinneringen aan het opstaan om zes uur op zaterdagochtend om naar tekenfilms te kijken, en ze besloten een tatoeage te nemen uit nostalgie." Hij gaf aan woedend te zijn dat zijn partner hem niet op de hoogte had gebracht van de nieuwe tatoeage, ondanks hun eerdere afspraak hierover. Bovendien kan hij het gevoel niet van zich afschudden dat de bijpassende tatoeages op iets verdachts tussen de twee kunnen wijzen.

"Dit is echt wel raar!"

Reacties op het bericht stonden aan de kant van de man. Ze suggereerden dat het vreemd was dat zijn vrouw een tatoeage met iemand anders liet zetten, vooral omdat ze dit niet met haar eigen man had gedaan. Iemand reageerde: "Ze hebben gewoon een koppeltjes-tatoeage laten zetten. Zelfs als je vrouw onder de tatoeages zou zitten, zou ik er toch een bepaald gevoel bij krijgen als ze een zo’n tatoeage met iemand anders zou nemen."

Een ander zei: "Je controleert haar tatoeage niet. Je brengt gewoon een geldig punt ter sprake. Een bijpassende tatoeage met de vriend van je partner nemen is raar en zou me zeker doen twijfelen aan wat het echte motief is. Ik kan me geen scenario voorstellen waarin ik ooit een bijpassende tatoeage zou nemen met de vriend van mijn man."

(Bron: Reddit – Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties