Buurvrouw wat doe je nu!? Carla gooit alles uit in de tuin, de buurman is boos... "Hij moet me dankbaar zijn!"

Als het gaat om het veroorzaken van opschudding, is Carla Bellucci allesbehalve verlegen. Ze staat bekend als "de meest gehate vrouw van Groot-Brittannië" vanwege haar controversiële uitspraken door de jaren heen. Niet alleen deed ze alsof ze depressief was om een neuscorrectie te krijgen, maar ze heeft bijvoorbeeld ook haar eigen dochter betaald om het huis te verlaten.

De 42-jarige laat zich echter niet beïnvloeden door haar haters – zelfs niet als ze in het echte leven geïrriteerd op haar reageren. Recentelijk maakte ze haar buren boos door poedelnaakt te zonnebaden. Op de heetste dag van het jaar tot nu toe, met temperaturen die in Londen opliepen tot 35°C, besloot Carla om buiten uit de kleren te gaan. Ze maakt zich echter helemaal niet druk als mensen het niet leuk vinden – en benadrukt dat haar lichaam er “fantastisch” uitziet.

"Het kan me echt niets schelen!"

Het voormalige glamourmodel zei: “Ik hou ervan om alles te laten zien, het kan me niets schelen. Ik zon altijd zonder kleren in mijn tuin. De buren vinden het verschrikkelijk, maar dat is niet mijn probleem – mijn lichaam ziet er fantastisch uit, dus waarom niet? De buurman moet me dankbaar zijn. De mening van de mensen kan me niet boeioen,. Ze betekenen niets voor me – als ze het niet leuk vinden, kunnen ze verhuizen of gewoon niet kijken. Mensen op vakantie noemen me ook constant een slet, wat ik zo oneerlijk vind omdat ik er goed uitzie en een mooi lichaam heb. Het is alsof ik een misdaad heb begaan.”

"Mensen zijn jaloers..."

Hoewel het niet volledig illegaal is om naakt te zonnebaden, zijn er uitzonderingen op de wet. In Engeland en Wales is het geen overtreding om naakt in het openbaar te zijn, maar je mag niet naakt zijn met de intentie om “angst of alarm” te veroorzaken. Carla lijkt zich geen zorgen te maken om in de problemen te komen – en weigert zich te laten tegenhouden door klachten van haar buren. Ze voegde eraan toe: “Niets zal me tegenhouden om mijn rondingen te bruinen, thuis of in het buitenland. Het is mijn leven – mijn manier of geen manier. Mensen willen eigenlijk dat ze het zelfvertrouwen hadden zoals ik. Ik blijf altijd kalm en zal me niet verlagen door te reageren op jaloezie!”

(Bron: Daily Star)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen