Bonnie deed het met 158 mannen, en haar mama is apetrots: "Nadat van ze van bil is gegaan, help ik steeds met opruimen!" Stories
Bonnie deed het met 158 mannen, en haar mama is apetrots: "Nadat van ze van bil is gegaan, help ik steeds met opruimen!"
Stories

Bonnie deed het met 158 mannen, en haar mama is apetrots: "Nadat van ze van bil is gegaan, help ik steeds met opruimen!"

De moeder van een ‘natuurster’ die met 158 mannen in twee weken heeft geslapen, heeft onthuld dat ze helpt met opruimen nadat haar dochter klaar is met het filmen van haar expliciete content.

OF-creator Bonnie Blue heeft online veel volgers gekregen nadat ze had onthuld dat ze naar universiteiten in landen zoals het VK, de VS en Australië reist om te slapen met ‘onervaren’ mannelijke studenten in ruil voor het filmen van hun ontmoetingen. Video’s van jonge mannen die in de rij staan buiten haar kamer gingen viraal op internet. Gezien haar expliciete beroep en beruchtheid op het internet zou je denken dat de 25-jarige Bonnie moeite zou hebben gehad om haar werk uit te leggen aan haar ouders.

Bonnie deed het met 158 mannen, en haar mama is apetrots: "Nadat van ze van bil is gegaan, help ik steeds met opruimen!"

Helpen bij het opruimen

Maar het blijkt dat Bonnie's moeder niet alleen haar werk steunt, maar zelfs helpt met opruimen nadat Bonnie klaar is met haar, ehm, 'rommelige' scènes. Tijdens een recente aflevering van de podcast ‘The Reality Check’ was de expliciete contentmaker samen met haar moeder te gast, en de presentatoren schroomden niet om haar uit te vragen over Bonnie's carrièrekeuze. Presentatoren CJ McKenna, Shuan Maroof en Josh Spooner vroegen meteen naar de details over hoe het was voor Bonnie's moeder om op te ruimen nadat haar dochter klaar was met het filmen van een ‘feestje’ met 27 mannen.

"Rommel," antwoordde ze, en ze onthulde dat ze te maken had met 'honderden condooms, boxershorts' en een 'bevlekte beddenlaken'. De ‘rommelige’ slaapkamer was niet het enige waar ze mee te maken hadden, want Bonnie voegde eraan toe dat een van de mannen in de spoelbak van het toilet had gek*kt. Vervolgens ging het gesprek over wat Bonnie’s moeder denkt van haar dochter die geld verdient met het maken van video's voor OF, waarbij Maroof vroeg: "Hoe voelt u zich als u al deze verhalen hoort die uw dochter vertelt?"

Bonnie deed het met 158 mannen, en haar mama is apetrots: "Nadat van ze van bil is gegaan, help ik steeds met opruimen!"

"Ik zal haar altijd steunen"

"Het is gewoon onderdeel van haar werk," antwoordde ze. "Ik ben trots op haar, het maakt me niet uit." Haar moeder gaf toe dat het in het begin moeilijker was om met haar werk om te gaan, maar ze is er nu aan gewend. "In het begin was ik echt kapot," zei ze, maar voegde eraan toe dat ze 'blij' is zolang Bonnie gelukkig is. "Bonnie doet toch wat ze wil, dus ik zal er altijd zijn om haar te steunen."

Viraal gaan met het maken van expliciete content heeft duidelijk vruchten afgeworpen voor Bonnie, want ze onthulde eerder dat ze maar liefst 225.000 euro in slechts drie weken had verdiend dankzij de video's die ze maakt. Ze heeft ook gereageerd op de kritiek op haar beslissing om te slapen met 18-jarige 'schoolies' in haar video's, en benadrukt dat ze altijd voor 'correcte toestemming' zorgt voordat ze intieme handelingen met de mannen aangaat.

(Bron: LADBible - Afbeeldingen: Instagram Bonnie Blue en YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties