Annie, die het dit jaar met 600 mannen wil doen, geeft een update: "Uitputtend, maar heb nog 3 maanden"

De vrouw die beloofde dit jaar met 600 mensen naar bed te gaan, heeft een update gegeven over haar ‘avonturen’. OF-ster Annie Knight had vorig jaar met meer dan 300 mensen geslapen en besloot daarom, zoals je doet, dit aantal voor haar nieuwe doel te verdubbelen. Het Australische model heeft naar verluidt flink wat geld verdiend met haar content, vooral nadat ze viraal ging met haar ‘challenge’.

"De missie is uitputtend"

Maar ondanks dat ze naar verluidt tot de top 0,02 procent van verdieners op het contentplatform behoort, is het allemaal niet zo gemakkelijk voor de 26-jarige. Het blijkt dat Knight haar doel van 600 mensen niet zo eenvoudig haalt, maar ze geeft nog niet op. Het lijkt misschien niet verrassend om dit bijvoeglijk naamwoord te gebruiken – ze heeft haar missie tot nu toe ‘uitputtend’ gevonden. En met nog iets meer dan drie maanden te gaan dit jaar, moet Knight nog steeds met 200 mensen naar bed.

"Sommige dagen slaap ik met vijf mensen en de volgende paar dagen met niemand, omdat ik moe word, het is uitputtend en sommige dagen wil ik niks doen," vertelde ze aan Edge Breakfast. "Er zijn momenten geweest dat ik de standaard een klein beetje heb verlaagd. Maar over het algemeen is er zeker een bepaalde standaard die ik moet bereiken." De OF-ster legde verder uit hoe ze heeft besloten terug te gaan naar haar oude trucjes om haar doel van 600 sneller te halen.

Aanvraagformulier

"Ik heb zojuist een aanvraagformulier online gemaakt en gepost op mijn Story zodat mensen zich kunnen aanmelden," onthulde Knight. "Ik weet niet waarom ik dat niet eerder heb gedaan." Nou, succes meid, laten we eens kijken wat de rest van het jaar brengt. Maar ondertussen heeft Knight ook gezegd dat ze denkt dat ze 'gestraft' wordt voor haar succes, nadat ze een torenhoge belastingaanslag heeft ontvangen. In een TikTok-video onthulde ze hoeveel belasting ze betaalde over de inkomsten van het vorige jaar, en legde uit dat het zo hoog was dat ze er 'een huis van had kunnen kopen'.

"Het is een goed bedrag..."

Haar belastingaanslag bedroeg ongeveer 350.000 euro, maar ze benadrukt dat het een ‘goed bedrag’ is in verhouding tot wat ze verdient. "Aan al die accountants die zeggen: 'je zou niet zoveel belasting moeten betalen,' jullie weten niet hoeveel ik verdien," zei Knight. "Als je wist hoeveel ik verdien, zou je begrijpen dat dit een goed bedrag aan belasting is in verhouding tot wat ik in een jaar verdien." Indrukwekkend…

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen