Radja Nainggolan haalt zwaar uit naar De Bruyne, Lukaku en Courtois: "Het zijn allemaal diva's!"

De gouden generatie van de Rode Duivels is langzaam aan het verdwijnen, met alleen Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku nog over. Radja Nainggolan heeft echter flink wat kritiek op hen.

Kritiek van Nainggolan op Rode Duivels

Nainggolan speelde tussen 2009 en 2018 in totaal 30 interlands voor de Rode Duivels. Zijn laatste grote toernooi was het EK van 2016, want bondscoach Roberto Martinez nam hem niet mee naar het WK van 2018. Op dat toernooi werden de Rode Duivels derde, zonder Nainggolan dus.

Ondanks dat de gouden generatie daarmee een bescheiden prijs pakte, heeft Nainggolan weinig positieve woorden over voor de sterren van het Belgische team. In de podcast Gurulandia vergelijkt hij de Rode Duivels met PSG ten tijde van Neymar, Messi en Mbappé: een team vol sterren waar de ego’s regelmatig botsen.

"Ze willen allemaal dé man zijn"

“Lukaku, Hazard, De Bruyne, Courtois zijn stuk voor stuk wereldklasse spelers. Maar als je ze allemaal samenbrengt, krijg je te veel diva’s. Ze willen allemaal dé man zijn, de belangrijkste speler. Maar dat kan natuurlijk nooit werken,” aldus Nainggolan.

(Intropic: Screen grab YouTube)

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen