Hein Vanhaezebrouck maakt Simon Mignolet (nog maar eens) met de grond gelijk: "En dan nog van z'n oren maken!" Sport
Hein Vanhaezebrouck maakt Simon Mignolet (nog maar eens) met de grond gelijk: "En dan nog van z'n oren maken!"
Sport

Hein Vanhaezebrouck maakt Simon Mignolet (nog maar eens) met de grond gelijk: "En dan nog van z'n oren maken!"

Het is alweer een tijd geleden dat Club Brugge zo’n gemakkelijke overwinning behaalde tegen KV Kortrijk. De 0-3 winst afgelopen weekend was een uitstekende generale repetitie voor de Champions League.

Vanhaezebrouck hard voor Mignolet

Na deze nieuwe overwinning staat Club Brugge bovenaan de Jupiler Pro League. Blauwzwart heeft het normaal altijd moeilijk tegen KV Kortrijk, maar deze keer ging het bijzonder soepel. Toch had Hein Vanhaezebrouck enkele bedenkingen bij het optreden van doelman Simon Mignolet tijdens de wedstrijd in Kortrijk. Het is niet de eerste keer dat de voormalige AA Gent-coach kritiek geeft op Mignolet.

“Een risicoloze bal naar Onyedika, terwijl Dejaegere op de loer lag. Ik noem dat suicide balls: de bal inspelen naar de verdedigende middenvelder terwijl een tegenstander op de uitkijk staat en bijna klaar is om toe te slaan,” vertelde Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

"En dan nog van zijn oren maken..."

Vanhaezebrouck ging zelfs nog een stap verder. “En dan ook nog eens van zijn oren maken daarna. Nee, ik hoop echt dat Mignolet weer net zo schittert als twee seizoenen geleden. Dat zal nodig zijn.”

(Intropc: Screen grabs YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties