'Gladiator' Jake Paul wint van Perry, maar wordt keihard afgemaakt door Conor McGregor: "Wat een lafaard!" Sport
'Gladiator' Jake Paul wint van Perry, maar wordt keihard afgemaakt door Conor McGregor: "Wat een lafaard!"
Sport

'Gladiator' Jake Paul wint van Perry, maar wordt keihard afgemaakt door Conor McGregor: "Wat een lafaard!"

Je kunt altijd rekenen op Conor McGregor voor wat vermaak na een gevecht en een meedogenloze analyse van wat er in de boksring gebeurde, vooral als Jake Paul erin stapte. Gisteravond (20 juli) was niet anders, toen de 36-jarige UFC-ster 'The Problem Child' en zijn tegenstander Mike Perry onder vuur nam na hun clash in de Amalie Arena in Tampa, Florida.

Perry nam het op tegen Paul nadat het langverwachte gevecht van de YouTuber tegen bokslegende Mike Tyson, 58, werd uitgesteld tot later dit jaar. De 32-jarige uit Michigan ging drie keer tegen het canvas en incasseerde een aanzienlijke hoeveelheid stoten, voordat Paul - die in een strijdwagen en verkleed als gladiator de ring betrad - won door een TKO in de zesde ronde. Hij bracht zo zijn professionele boksrecord naar 10-1 na zijn laatste overwinning op wederom een voormalige UFC-vechter.

'Grote lafaard'

Maar volgens McGregor was de overwinning niets om trots op te zijn. De Ierse ster begon een reeks berichten op X waarin hij Paul de 'grootste lafaard' noemde, erop wijzend dat hij een veel kleinere tegenstander had en hem zelfs beschuldigde van het gebruik van prestatieverhogende middelen. Volgens sportfans zei de uitgesproken vechter echter gewoon 'wat iedereen dacht'. McGregor's eerste bericht luidde: "Jake Paul is de grootste lafaard die ik ooit in mijn leven heb gezien. 40 pond gewichtsverschil, volgestopt met drugs, en nog steeds schijt hij in zijn broek in de ring.”

Mike Perry 'ontslagen' uit de BKFC

"Nakisa, je zou hem naar Vegas moeten brengen, oh dat klopt, dat zou je nooit kunnen, de atletische commissie testen, echte testen, echt vechten. Lafaards. Jullie kunnen dat nooit! En dan een 60-jarige Mike Tyson uitdagen, net na een medische noodsituatie tijdens een vlucht? Ik zweer het, een dik vat vol lafheid!" Maar hij was nog niet klaar, want McGregor - die mede-eigenaar is van de Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) - 'ontsloeg' Perry uit de BKFC na zijn nederlaag. Perry had naam gemaakt in de BKFC na zijn vertrek uit de UFC en had vijf grote overwinningen behaald.

In een ander bericht schreef McGregor: "Hey Mike, je bent ontslagen en je kunt gaan deelnemen aan je stinkende vuile bokscompetitie ding, de geur ervan alleen al… veel succes. Je bent ontslagen. @bareknucklefc." McGregor lichtte zijn beslissing toe: "Perry accepteerde een salarisverlaging om dat gevecht aan te gaan trouwens. Het was een wens van hem. Verbluffend. Hij zal geen terugkeer naar de BKFC-ring worden aangeboden. Hij kan een paar wedstrijden doen in zijn nieuwe vuile boksding met zijn MMA-sparringshandschoenen. We wensen hem het beste. Wens ingewilligd!”

(lees verder onder de video)

"Hij vocht één keer tegen een echte bokser en verloor!"

Het is een hele ommezwaai, aangezien McGregor zei dat hij 'supporter' was van Perry voorafgaand aan zijn gevecht tegen Paul, die hij beschreef als een 'klein nerdje'. Paul, 27, reageerde door te beloven het hele BKFC te 'vernederen' door hun ster te verslaan, wat duidelijk min of meer gebeurde... en McGregor is er niet blij mee. Hij is echter niet de enige die ontevreden is met de uitkomst, want social media-gebruikers vinden dat hij de spijker op de kop sloeg met zijn scherpe tweets.

Eén persoon zei over Paul's overwinning: "Hij vocht één keer tegen een echte bokser, Tommy Fury, en verloor. Hij kiest altijd zijn tegenstanders zorgvuldig uit en heeft altijd een oneerlijk voordeel." Een ander schreef: "Het is eigenlijk ziekelijk, hij leek vijf gewichtsklassen groter. Duidelijk gewichtsvoordeel bij al die stoten." Een derde voegde toe: "De enige keer dat hij tegen iemand van zijn leeftijd en grootte vocht, was Tommy Fury en hij verloor, LOL." Paul reageerde op McGregor's tirade tijdens zijn persconferentie na de overwinning op Perry en zei: "Conor zit op Twitter, hij zit op zijn jacht, maar raad eens waar hij niet is? In de ring om tegen mij te vechten. The 'Notorious MMA' is bang voor Jake Paul van Disney Channel."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties