Vrouw van 50 die alleen jonge gasten date, heeft een dik probleem: "Dit had ik op voorhand willen weten..." Stories
Vrouw van 50 die alleen jonge gasten date, heeft een dik probleem: "Dit had ik op voorhand willen weten..."
Stories

Vrouw van 50 die alleen jonge gasten date, heeft een dik probleem: "Dit had ik op voorhand willen weten..."

Onlangs hebben we jullie al eens laten kennismaken met Tara, een dame van 50 die zegt dat alleen mannen die jonger zijn dan haar eigen zoon haar kunnen krijgen. Een gedurfde uitspraak, nietwaar? Maar nu waarschuwt ze dat er één ding is waar vrouwen aan moeten denken voordat ze jongere mannen gaan daten.

Tara is naar eigen zeggen een trotse 'Gen X'-oma die zichzelf eerder uitriep tot "CEO van Cougar Watch". De blondine schuwt het niet om online te posten over haar voorkeur voor jongere mannen en wordt vaak benaderd door fans die wanhopig zijn om een vrouw als zij te ontmoeten. In een recente video waarschuwde de 50-jarige uit Utah, VS, andere vrouwen die misschien ook op jacht zijn naar een jongere man.

"Je moet het geheim houden"

Ze legde uit hoe je in sommige ongemakkelijke situaties terecht kunt komen als jij of je vrienden zonen hebben die even oud zijn als de mannen met wie je date. Tara zei: "Dingen die ik wenste te weten voordat ik een goeroe werd… Je moet deze levensstijl een beetje geheim houden, want het wordt gewoon vreemd als je kinderen hebt die even oud zijn als de mensen met wie je date. Je weet wel, het is gewoon een beetje vreemd.”

"Pas op in yogaklassen..."

"Als je zoon vrienden heeft van ongeveer dezelfde leeftijd als de jongens met wie je date, zullen zij je op een dag misschien benaderen. Je weet wel… Bijvoorbeeld, ik ben 50 en de laatste met wie ik was, was 25, en mijn zonen zijn 30 en 24. Zorg er ook voor dat wanneer je in yogaklassen bent met andere moeders van jouw leeftijd, dat je niet met een van hun zonen date. Dat is een grote fout! En je krijgt er alleen maar grote problemen mee.”

(lees verder onder de afbeelding)

LEES OOK: IK SLIEP AL MET 700 MANNEN EN GING OVERAL OP JACHT

"Elke jonge gast droomt ervan!"

In de bijschrift voegde ze toe dat de ‘cougar’-levensstijl niet voor angsthazen is. TikTok-gebruikers waren niet ontmoedigd door haar situatie en reageerden in de opmerkingen dat ze een ‘droom’ was voor jongere mannen. Een gebruiker zei: "Er is niets beter dan cougars." Een ander voegde toe: "Gekke video, ik vind het geweldig." Een derde reageerde: "Elke jonge gast droomt ervan!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties