"Mijn man heeft een minuscule pretstok. Maar er is een reden waarom ik er helemaal gek van ben" Stories
"Mijn man heeft een minuscule pretstok. Maar er is een reden waarom ik er helemaal gek van ben"
Stories

"Mijn man heeft een minuscule pretstok. Maar er is een reden waarom ik er helemaal gek van ben"

Een vrouw wiens man een 'kleine penis' heeft, heeft de belangrijkste reden onthuld waarom ze daar toch helemaal gek van is. Veel mannen maken zich zorgen over de grootte van hun lid en hoe dat hen zal beïnvloeden in de slaapkamer. Maar een vrouw, die al 17 jaar samen is met haar man, legde uit waarom zijn kleine penis hem juist beter maakt in bed.

De vrouw ging naar het populaire X-account @Fesshole om haar bekentenis te delen. Op het account delen mensen anoniem hun grootste geheimen terwijl volgers hun mening over de kwestie geven en hun advies delen. Ze schreef: "Mijn man heeft een kleine penis en het maakt hem zo zelfbewust dat hij ongelooflijk attent is en echt luistert in bed. Dankzij dat heb ik in 17 jaar nog nooit, niet één keer, geen orgasme gehad."

"Je mag trots zijn!"

Het bericht is viraal gegaan sinds het deze week werd gedeeld - het werd meer dan 800.000 keer bekeken. En veel mensen wilden graag hun zegje doen. "Een goede man geeft zijn partner veel orgasmes. Je hebt dus geluk," schreef één persoon. Een ander voegde eraan toe: "Als je man niet overvloedig bedeeld is, maar er wel moeite voor doet, wees dan trots. Het is beter om voorzichtig verzorgd te worden dan oneerbiedig uitgelachen."

"Mijn man heeft een minuscule pretstok. Maar er is een reden waarom ik er helemaal gek van ben"

"Ligt eraan aan wie hij vastzit..."

Een derde was het daarmee eens en voegde eraan toe: "Ik heb dit nagekeken en het klopt 100%. Ik heb een enorme piemel en luister helemaal niet naar mijn vrouw, laat staan in bed." Velen waren het er ook mee eens dat groter niet altijd beter is, zoals iemand anders zei: "Ik heb de beste orgasmes van mijn leven gehad met kleinere! Ik denk dat het eerder ligt aan wie hij vastzit dan aan de grootte ervan!"

Desondanks waren sommigen sceptisch over de situatie, zoals iemand vroeg: "Heeft een man met een kleine penis dit geschreven terwijl hij zich voordeed als zijn vrouw?!" Een ander was het ermee eens: "De man heeft dit zeker geschreven."

(Bron: X - Afbeeldingen: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties