"Ik gebruikte het pikante speeltje van mijn moeder. Helaas werd het daarna alleen nog maar erger..." Stories
"Ik gebruikte het pikante speeltje van mijn moeder. Helaas werd het daarna alleen nog maar erger..."
Stories

"Ik gebruikte het pikante speeltje van mijn moeder. Helaas werd het daarna alleen nog maar erger..."

Je zou kunnen denken dat in een verhaal over een vrouw die het seksspeeltje van haar moeder gebruikte, je het ergste deel van het verhaal al hebt gehoord. Maar nee, het wordt nog veel erger...

Een vrouw deed haar verhaal op de 'Sexted My Boss'-podcast. Toen haar ouders met vakantie waren, paste zij op hun huis. Op een bepaalde dag had ze een paar glazen wijn gedronken en keek ze onder het bed naar een plek om haar telefoonoplader in te pluggen, toen ze een vrij opvallende schoenendoos vond. De nieuwsgierigheid kreeg de overhand en ze keek in de schoenendoos en ontdekte dat er binnenin een gigantische dildo van haar moeder verborgen was.

'Custom made' speeltje

In plaats van het terug te zetten waar ze het vond, haar handen te wassen en genoeg wijn te drinken om het hele ding te vergeten, waste ze het seksspeeltje en gebruikte het voor zichzelf. Oh boy! Terwijl ze zich zeker op dat moment vermaakte, realiseerde ze zich plots dat op het seksspeeltje de woorden 'clone-a-willy' waren geëtst, wat suggereert dat de dildo een replica was van de penis van een echt persoon.

"We hebben het hoogtepunt bereikt!"

De dame, Melissa genaamd, zei het volgend: "Het blijkt dus dat ik de beste orgasmes aan het beleven was in mijn leven met een replica van mijn vader zijn penis." Het kan dus inderdaad nog veel erger! Ze vroeg de podcast-hosts: "Hoe moet ik vanaf hier verder? Wat is jullie advies?" Als reactie schudde de ene host de hand van de andere en vertelde hem: "Het zijn geweldige vijf jaar geweest, dit is het, we hebben het hoogtepunt bereikt. Ik ben echt sprakeloos!"

(lees verder onder de afbeelding)à

"Ik gebruikte het pikante speeltje van mijn moeder. Helaas werd het daarna alleen nog maar erger..."

Goede raad...

Wat betreft enig advies om Melissa te helpen met haar dilemma, wat moet iemand ooit over een verhaal als dat zeggen dat zou kunnen helpen? Tip voor alle dames (e, misschien ook heren): de volgende keer dat je in het huis van je ouders bent en iets vindt dat je nieuwsgierigheid opwekt, laat het dan misschien gewoon met rust en stop het alsjeblieft niet in jezelf.

De hilarische video waarin ze het hele verhaal uit de doeken doen, kan je hieronder zien. Een aanrader:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties