Annie, die al met 500 mannen sliep, verklapt de truc waarmee ze elke man in bed krijgt Stories
Annie, die al met 500 mannen sliep, verklapt de truc waarmee ze elke man in bed krijgt
Stories

Annie, die al met 500 mannen sliep, verklapt de truc waarmee ze elke man in bed krijgt

Een model dat bekend staat als de meest seksueel actieve vrouw van Australië heeft het achterste van haar tong laten zien over hoe ze mannen verleid. We hebben het over Annie Knight (26) die we in het verleden al eens aan jullie hebben voorgesteld. Annie deelt graag details over haar zeer actieve seksleven en onlangs beweerde ze met meer dan 500 mannen het bed te hebben gedeeld.

Nu sprak Annie zich uit in haar recente podcast Double Dose over de ‘spelletjes’ die ze speelt wanneer ze iemand date, en of dat eigenlijk wel acceptabel is. Ze had daarover een gesprek met co-host Talia Maddison. Het begon met Annie die de vraag stelde, waarop Talia antwoordde dat het afhangt van verschillende datingscenario's. Ze zei dat het afhangt van of je iemand leert kennen of al aan het daten bent.

"Je moet spelletjes spelen..."

Annie was het ermee eens en voegde eraan toe: "Ik heb een sterke mening over het daten. Ik denk dat mijn mening is dat als je begint te daten met een man, je wat spelletjes moet gaan spelen. Als je echt enthousiast bent over hem, wat iets is wat ik in het verleden heb meegemaakt, en je laat het hem zien, dan slaan ze helemaal op hol en heb je ze zo rond je vinger. Annie beweerde dat je wat ‘spelletjes moet spelen’ en ‘cool moet blijven’.

"Doe alsof je geen tijd hebt"

Ze vervolgde: "Je doet ook alsof je geen tijd hebt, zodat ze meer van je willen. Dit is wat ik in de loop der jaren heb ontdekt. Soms is het lastig omdat je het gevoel hebt dat je een rolletje speelt, niet jezelf bent. Maar je verandert jezelf niet, je moet alleen die kleine spelletjes spelen. En als je hem eenmaal hebt, doe je wat je wilt." Annie vertelde al in een eerdere podcast over hoe mannen haar genotsplek niet kennen.

Ze zei toen: “Ze schieten tekort bij het voorspel en gaan meteen naar het hoofdgerecht. Dat is een fout die veel mannen maken.” De content creator onthulde eerder ook al haar waanzinnige inkomsten, waarbij ze zei dat ze ongeveer 150.000 euro per maand binnenrijft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties