50-jarige man legt uit waarom hij al 20 jaar niet meer van bil ging: "Ik blijf maar excuses zoeken..." Stories
50-jarige man legt uit waarom hij al 20 jaar niet meer van bil ging: "Ik blijf maar excuses zoeken..."
Stories

50-jarige man legt uit waarom hij al 20 jaar niet meer van bil ging: "Ik blijf maar excuses zoeken..."

Een 50-jarige man heeft onthuld waarom hij sinds 2005 geen seks meer heeft gehad. De Reddit-gebruiker - die zegt dat hij gelukkig gescheiden is sinds 1998 nadat zijn ex-vrouw hem bedroog – heeft op het platform eerlijk verteld over het niet hebben van geslachtsgemeenschap in bijna 20 jaar.

In eerste instantie beweert hij dat daten 'goed begon', maar geeft toe hoe moeilijk het is geweest als alleenstaande vader. "En toen bleven de jaren zich opstapelen, verloor ik interesse om te blijven daten en liet ik mezelf nog verder gaan," schreef hij op de Reddit AMA-feed. "Ik zou niet zeggen dat ik abstinent ben, ik zou eerder zeggen een laag zelfbeeld en geen zelfvertrouwen. En ik moet afvallen. Allemaal dingen waar ik aan kan werken, maar die ik door de jaren heen continu heb genegeerd," legde hij uit.

"Ik heb het gewoon uitgesteld"

"Ik heb het niet opgegeven, ik heb het gewoon uitgesteld. Ik kom uiteindelijk wel uit deze sleur en val ook af, en begin me beter te voelen,” klonk het nog. Hij zegt eigenlijk geen behoefte te hebben aan seks, maar hij zou liever een vrouw in zijn leven hebben waarmee hij dingen kan doen, of naast wie hij wakker kan worden. Hoewel de Reddit-gebruiker volhoudt dat hij ‘eerst aan zichzelf moet werken voordat hij een partner gaten laat dichten'.

"Een therapeut is de beste optie, maar..."

De gescheiden man beweert dat hij niet voor prostitutie kiest omdat hij te paranoïde is om een escort of andere sekswerker in te schakelen, omdat hij vreest dat ze een undercover politieagente zou kunnen zijn. "Ik weet dat het onwaarschijnlijk is en dom klinkt, maar ik heb een job die geruïneerd kan worden als ik betrapt word," schreef hij. "Het vinden van een therapeut zou mijn beste optie zijn, en ik weet dat ik dat moet doen. Ik heb alleen niet veel geld om er een te kunnen betalen. En kijk, ik blijf excuses maken om niet te doen wat nodig is."

(lees verder onder de afbeelding)

50-jarige man legt uit waarom hij al 20 jaar niet meer van bil ging: "Ik blijf maar excuses zoeken..."

"Gun jezelf wat genade!"

Ondertussen vertelden andere gebruikers de man dat zijn gewicht er niet toe deed en dat hij zichzelf wat rust moest gunnen. "Wow. Kerel, geef jezelf ten eerste wat genade. Je bent drie kinderen alleen aan het opvoeden. Het is volkomen normaal dat je nauwelijks tijd hebt voor zelfzorg met dat soort verantwoordelijkheid," merkte iemand op. "Ik hoop dat je tijd vindt om aan jezelf te werken. Zelfs een kleine verandering in je leven is beter dan geen verandering. Sommige dagen hebben we daar energie voor, sommige dagen niet."

"Seks wordt overschat"

Iemand anders zei: "Seks (met een partner) wordt overschat. Ik ben daar geweest… tot op het punt dat seks saai werd. Ik ben trouwens een vader van acht kinderen.” De Redditor schreef dat hij dankbaar is voor de steun die hij heeft ontvangen. "Dank jullie allen voor de vragen en het advies, voor jullie privéberichten en gesprekken die we hebben gehad. Ik heb veel advies ontvangen en ik neem het allemaal in me op," schreef hij. "Ik heb een aantal suggesties opgeschreven die zijn gegeven en hopelijk zal ik ze opvolgen. Op dit moment stop ik met het beantwoorden van vragen."

(Bron: LADbible – Afbeeldingen: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties