Seksspeeltjes in voetbalstadion (video) Sport
Seksspeeltjes in voetbalstadion (video)
Sport

Seksspeeltjes in voetbalstadion (video)

NAC Breda uit de Nederlandse Eredivisie heeft een sponsorcontract voor één jaar getekend met Europa's grootste online seksshop.Pabo, de leverancier in menig huiskamer van lingerie en seksspeeltjes zal komend jaar uitvoerig campagne voeren langs de Nederlandse voetbalvelden. Eerste stap in een een groot offensief hun producten aan "de man" te brengen zijn reclameborden naast het veld van de Bredase club. Onder het motto "Verras je partner" zullen ook andere clubs als Heerenveen, FC Groningen, Excelsior, ADO Den Haag en FC Utrecht in zee gaan met Europa's grootste online seksshop.

Bij die laatste 2 clubs zijn ze al redelijk vertrouwd met dildo's in en naast de kleedkamer. Toen voormalig keeper van ADO Den Haag en huidig keeperstrainer van FC Utrecht, Stefan Postma een aantal jaar geleden 'verrast' werd door zijn lief met een stevige voorbindbeurt en zij dit dan ook nog eens loste op het wereld wijde web, was dit het sein voor supporters van de tegenstand om verschillende attributen de plein op te gooien en één van de meest memorabele spreekkoren door het stadion te laten gallen. Een reactie van de voormalig keeper en keeperstrainer op de komst van een nieuwe sponsor voor zijn club laat voorlopig nog op zich wachten. (JA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties