Rugbyspeler zijn penis er bijna helemaal afgerukt tijdens wedstrijd (foto) Sport
Rugbyspeler zijn penis er bijna helemaal afgerukt tijdens wedstrijd (foto)
Sport

Rugbyspeler zijn penis er bijna helemaal afgerukt tijdens wedstrijd (foto)

Haydn Peacock is een Britse rugbyspeler die in Frankrijk speelt. Hij had onlangs een klein incidentje dat hij nooit zal vergeten. Tijdens een wedstrijd raakte hij in botsing met een speler van de tegenpartij, deze wou hem echter niet laten passeren en begon in volle macht aan de broek van Peacock te trekken, de speler had echter niet door dat hij niet enkel aan de broek aan het trekken was, maar ook aan Peacocks penis.

Haydn vertelde zelf nog over zijn 'unieke' ervaring: "Ik voelde een felle pijnscheut, maar had niet door dat er iets niet meer goed aan elkaar hing. Toen ik echter in de rust even naar mijn zaakje keek zag ik tot mijn verbazing dat bijna mijn hele penis van mijn lichaam was gerukt. Meer dan de helft van het vel van mijn penis was helemaal los en ik ben in paniek dan ook een dokter beginnen roepen." Peacock had uiteindelijk maar liefst 11 hechtingen nodig om de schade te herstellen.

Gelukkig voor hem werkt Hadyn zijn pretstok ondertussen terug perfect. Hij gaat in de toekomst er overigens niet vanuit dat nog eens iemand zijn penis van zijn lichaam gaat trekken. Zijn coach raadde hem aan om vanaf nu een schelp te dragen, maar dat vindt hij compleet overbodig. "Wat is immers nu het ergste dat kan gebeuren? Ik ga echt niet spelen met een schelp," aldus Peacock. Wij zouden denken dat een beetje veiligheid geen kwaad kan voor ze de volgende keer gewoon je penis er helemaal afrukken, maar wij zijn blijkbaar gewoon pussies in vergelijking met Haydn. (MG)

Hieronder het moment dat zijn penis werd losgerukt:

Bron: BBC

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties