Het trainingsschema van deze surfbabe doet dat van jou verbleken (foto) Sport
Het trainingsschema van deze surfbabe doet dat van jou verbleken (foto)
Sport

Het trainingsschema van deze surfbabe doet dat van jou verbleken (foto)

Als je dacht dat je in je vriendenkliek al kan opscheppen met het feit dat je 5 km kan uitlopen zonder te happen naar adem of dat je probleemloos 50 kg kunt bankdrukken, dan toch best eerst even kijken hoe deze meid zichzelf fit traint.

De bloedmooie Hawaïaanse Ha’a Keaulana (what’s in a name?), kleindochter van de legendarische surfer Buffalo Keaulana heeft een droomleven. Behalve professioneel surfster, is ze ook badpakkenmodel en fotografe. Ze woont aan het strand aan de helderblauwe oceaan in Makaha waar ze dagelijks een frisse duikt neemt.

Als surfster moet je bestand zijn tegen de reuzegolven die regelmatig je vaarwater kruisen. Als voorbereiding hierop, duikt Ha'a dagelijks naar de bodem van de oceaan, tilt ze een rotssteen op van 25 kg en begint ze aan een wandelingetje. Benen zo gespierd dat ze met haar dijen een mannenhoofd gemakkelijk kan pletten als een eitje. Toegegeven, dat deze steen veel lichter weegt onder water, maar toch...hebben we nu wel een mooi excuus om foto's van deze sexy meid te tonen. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties