Deze hiphoppers zijn hypnotiserend goed (video) Sport
Deze hiphoppers zijn hypnotiserend goed (video)
Sport

Deze hiphoppers zijn hypnotiserend goed (video)

So you think you can dance? Deze kerels denken het niet...ze weten het gewoon! Als winnaars van de Norway's Got Talent veroveren ze momenteel het internet met verbazingwekkende choreografieën.
Suleman Malik, Bilal Malik en Nasir Sirikhan, niet echt typische Noorse namen, begonnen al op de leeftijd van 14 jaar intensief hip hop te dansen. Samen richtten ze een dansacademie op met de naam Elite Hip Hop en ook hun eigen dansgroep 'Quick' met een unieke stijl die je niet meteen ergens in een categorie kan thuis plaatsen. Zo werden ze ook ingehuurd om de nieuwe Samsung S5 te promoten in een reclameclipje.

Mischien moeten sommige van onze politiekers eens tips gaan vragen aan deze jongens, eer ze weer op één of ander congres met hun twee linkerpoten op de dansvloer zich belachelijk maken. Het meest bekeken clipje van de Quick Crew kun je hier beneden bekijken en het is echt de moeite waard. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties