Rihanna gaat lesbisch met Laetitia Casta (video) News
Rihanna gaat lesbisch met Laetitia Casta (video)
News

Rihanna gaat lesbisch met Laetitia Casta (video)

Een keer hoera: Rihanna heeft een nieuwe videoclip uit. Twee keer hoera: in die videoclip speelt nog een andere dame mee. Drie keer hoera: tijdens het plaatje stoeit Rihanna hevig met die andere dame. Mogen wij u voorstellen: Rihanna en topmodel Laetitia Casta hand in hand, lijf tegen lijf, en hoofd tegen hoofd in Te Amo.

Een plaat van Rihanna gaat bij ons traditioneel het ene oor in om er twee seconden later langs de andere kant alweer uit te komen. Deze keer blijven we iets langer hangen bij een plaatje van de zangeres. Een dikke vier minuten zelfs. Want in de videoclip van haar single Te Amo stoeit Rihanna wel heel overtuigend met ene Laetitia Casta.

Laetitia wie? Casta, een Franse actrice en topmodel dat haar gezicht en nog iets meer leent voor merken als L’Oreal en Guess. De ranke verschijning mag er zijn. Zeker als u weet dat Casta al een paar keer bevallen is van wat jeugd.

Weetje van de dag: de weinig verhullende beelden zijn gemaakt in een kasteel in de buurt van Parijs. En nu kijken, miljaar. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties