Lady Gaga gaat haar fans kleden News
Lady Gaga gaat haar fans kleden
News

Lady Gaga gaat haar fans kleden

Lady Gaga gaat een eigen collectie kledij ontwerpen voor haar fans. Of dat een zege of eerder een ramp is laten we nog in het midden. De extravagante popster staat er immers voor bekend om in de meest bizarre outfits ten tonele te verschijnen.

Wanneer haar favoriete ontwerper en goede vriend Alexander McQueen dood in zijn kleerkast werd teruggevonden, zette Gaga haar verdriet om in inspiratie. "Lady Gaga is een workaholic. Ze bedenkt altijd nieuwe ideeën. De dood van Alexander heeft haar diep getroffen, ze houdt al lang van mode, deze beslissing is daarom niet abnormaal. Bij haar draait alles om kunst, of dat nu mode of muziek is", aldus een goede bron.

Mode is iets waar de zangeres al lang mee bezig is. Het is dan ook een logische stap, zegt ze zelf. Om haar ideeën om te zetten in tastbare stukken textiel, wil ze samenwerken met Donatella Versace. "Ik zou dolgraag een eigen collectie willen hebben, het is iets dat ik moet bereiken. Donatella is een echt mode-icoon. Mode en muziek gaan op vele manieren goed samen."

Vrienden hopen dat deze nieuwe bezigheid Lady Gaga’s gedachten een beetje kan verzetten, want ze lijdt erg onder de dood van McQueen. De zangers zou dit weekend tijdens een naaktfotoschoot in tranen uitgebarsten zijn. (KV)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties