Jongen weigert 14 euro te betalen voor taxi en verliest been News
Jongen weigert 14 euro te betalen voor taxi en verliest been
News

Jongen weigert 14 euro te betalen voor taxi en verliest been

De taxichauffeurs in de Australische stad Adelaide staan scherp als een pasgeslepen mes. Een bestuurder reed er een vijftienjarige jongen aan nadat die weigerde om veertien euro te betalen voor zijn rit. De taximan heeft zijn geld, de kerel is een been kwijt. Zo lossen ze dat op in downtown Adelaide.

Het pijnlijke incident vond vorig jaar al plaats maar het is vandaag dat de bestuurder, ene Baljeet Singh (22), voor de rechtbank moet verschijnen. In april vorig jaar pikte hij een groepje tieners op. Dung Tran, een van de jongeren, weigerde de 20 dollar (om en bij de 14 euro) te betalen en liep weg met de rest van de groep zonder een cent te betalen.

Dat pakte niet bij Singh. Hij gaf gas en zette de achtervolging in. De taxichauffeur denderde de stoep op en reed de jongeren aan. Tran werd het ergste geraakt en moest zijn been laten amputeren.

Singh vluchtte weg maar gaf zich de dag nadien aan bij de politie. Op het proces pleit hij schuldig voor zowel de aanrijding als het vluchtmisdrijf. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties