Vlaamse surfbabe gaat topless in Blankenberge (video) News
Vlaamse surfbabe gaat topless in Blankenberge (video)
News

Vlaamse surfbabe gaat topless in Blankenberge (video)

Met temperaturen boven de 30 graden zoek je best zo snel mogelijk het water op. En als we je een tip mogen geven: Blankenberge! Al was het maar omdat de knappe surfbabe Joannic Tavernier de verfrissing ginder opzoekt...

Wat is er sexyer dan een surfbabe? Inderdaad, een topless surfbabe! En daarom hebben wij schitterend nieuws, want de heren van het populaire mannenblad Ché trokken onlangs naar hét Belgische surfoord bij uitstek – Blankenberge, olee! – en namen mee: Joannic Tavernier. Tegenwoordig vertoeft de Gentse blondine meer in Zuid-Afrika dan in haar eigen land, maar dat maakt haar bezoekje aan de populaire kuststad nóg exclusiever. Speciaal voor Ché sprong de 25-jarige surfbabe uit ál haar kleren – met uitzondering van haar slipje – en toonde ze hoe een échte surfbabe eruitziet zonder die dekselse wetsuit.

Het resultaat? Fenomenaal, en iedereen tevreden. “Ik ben best tevreden over mijn lichaam. Ja, ik heb rondingen, borsten en billen. Maar dat hoort bij een vrouw. Daar moet je verdomd fier op zijn!”, vertelt ze in de nieuwste Ché. Meer zien van haar? Check hieronder. Nóg meer? De betere krantenwinkel is maar enkele straten verder… (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties