Rihanna duikt poedelnaakt de koffer in tijdens deze nieuwe videoclip News
Rihanna duikt poedelnaakt de koffer in tijdens deze nieuwe videoclip
News

Rihanna duikt poedelnaakt de koffer in tijdens deze nieuwe videoclip

Dat ze maar beter haar geld heeft. Die boodschap hebben we ergens tussen de lijnen opgevangen in Rihanna's gloednieuwe 'Bitch Better Have My Money'.

Toegegeven, echt aandachtig hebben we niet naar de tekst geluisterd. Blijkbaar moest een of andere 'bitch' nog geld aan onze favoriete Barbadiaanse. Maar dat is uiteraard bijzaak. Rihanna's nieuwste is weer meer dan heet te noemen. En daar heeft YouTube voor een keer blijkbaar geen probleem mee.

Lang verhaal kort: in de nieuwe videoclip gaat de zangeres op jacht naar haar centen. Dat ze daarbij een halfnaakte vrouw moet martelen neemt ze er graag bij. Waar ze zich vroeger nog -rampapapam- schuldig voelde toen ze iemand per ongeluk neerschoot in Central Station, schuwt ze nu het geweld niet. Zolang ze maar op het einde van het verhaal naakt in een koffer vol geld kan duiken.

Van het muzikale gedeelte lopen we niet echt warm; Rihanna heeft al sterkere dingen gebracht. Maar audiovisueel is dit plaatje wel meer dan fraai. En dat zeggen we niet alleen om dat we geregeld een verdwaalde tepel zien passeren. Deze 'kortfilm' is gewoon af. (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties