Poedelnaakte deernes zetten Gay Pride in Istanboel op stelten (NSFW-video) News
Poedelnaakte deernes zetten Gay Pride in Istanboel op stelten (NSFW-video)
News

Poedelnaakte deernes zetten Gay Pride in Istanboel op stelten (NSFW-video)

De Turkse politie zette grove middelen in om de Gay Pride uiteen te drijven en in onderstaande video is te zien waarom. De uitgestalde vleeswaren waren niet zo halal, en dat in volle ramadanperiode!

Zondag vond in Turkije een Gay Pride plaats. Al voor de start zou de Turkse politie al gepoogd hebben de regenboogkleurige betogers de toegang tot het Taksimplein te ontzeggen.

De organisatoren hadden geen toelating gekregen om de demonstratie te laten doorgaan, omdat die tijdens de ramadan georganiseerd was. Men besloot dan maar om zonder toestemming verder te gaan, aangezien ze vorig jaar wél mocht plaatsvinden tijdens de vastenmaand.

Hoe dan ook, de Turkse arm der wet was vastbesloten de menigte weer uit elkaar te drijven: ze gebruikten hiervoor waterkanonnen en schietgeweren met rubberen kogels. Waarom er zo'n grof geschut werd ingezet is niet helemaal duidelijk: misschien hadden de deernes in onderstaand filmpje er wel wat mee te maken. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties