Nederlandse 'vader van 105' doneert via 'natuurlijke inseminatie' en stopt pas bij 1.500 (video) News
Nederlandse 'vader van 105' doneert via 'natuurlijke inseminatie' en stopt pas bij 1.500 (video)
News

Nederlandse 'vader van 105' doneert via 'natuurlijke inseminatie' en stopt pas bij 1.500 (video)

De spermabank kennen we: iemand deponeert anoniem zijn zaad en laat de rest, na ontvangst van een fraaie vergoeding, over aan de natuur en de wetenschap.

Maar Ed Houben moet van al dat anonieme en asociale gedoe niets weten. Zo heeft hij ondertussen al 105 kinderen rondlopen. En contact schuwen, daar moet hij niet van weten. "Ik vraag geen geld voor donaties. En moest ook een van de kinderen later contact willen hebben met hun natuurlijke vader, dan sta ik daar voor open. Of wanneer ik veroordeeld word tot het betalen van alimentatie, dan moet ik die verantwoordelijkheid nemen."

Hopelijk is zijn portefeuille even vruchtbaar als Ed zelf. Want met 105 kinderen in 17 landen kan de rekening al snel oplopen. Maar daar trekt Ed zich voorlopig nog niet veel van aan. In bovenstaande reportage is duidelijk te zien dat de man letterlijk en figuurlijk een goedzak is.

"Ik stop definitief bij 1.500 kinderen"

Wie dacht dat Ed zomaar blijft verder doen, heeft het mis. De man heeft uiteraard ook zijn limiet: 1.500 zou voor hem de (laatste) druppel zijn. "Of wanneer ik een relatie heb die voor mijn geluk belangrijk is." Wel, tot die tijd kunnen eventuele kandidates terecht op deze website. (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties