Middeleeuwse terreurbeweging Islamitische Staat onthoofdt nu ook heksen News
Middeleeuwse terreurbeweging Islamitische Staat onthoofdt nu ook heksen
News

Middeleeuwse terreurbeweging Islamitische Staat onthoofdt nu ook heksen

Sidder ende beeft, gij afvallige ongelukkigen! De heersers van de Islamitische Staat zijn overgegaan tot het onthoofden ende guillotineren van zij die zwarte magie ende toverkunsten beheerschen!

Veel gekker kan het niet worden, daar in de thans éénjarige Islamitische Staat. Nadat men onlangs nog hun allernieuwste executiemethodes met de wereld deelde, heeft men alweer nieuwe gruwelijkheden uitgevonden.

Twee echtparen werden namelijk onthoofd, daar in het Syrische Deir ez-Zor. Op een onthoofding meer of minder kijkt men ginds natuurlijk niet meer, maar de reden waarom is apart: niet omdat ze allah zouden verloochend hebben, er stiekem homorelaties op nahielden of tegen de heilige moskee geplast, maar wel omdat ze... de heilige ridders van de Islamitische Staat zouden willen betoveren. Jawel: in het paradijs aan de Eufraat worden anno 2015 mensen letterlijk een kopje kleiner gemaakt voor... hekserij en tovenarij.

Het is overigens de eerste keer dat er daar in het kalifaat vrouwen worden onthoofd. Eerder werden vrouwen die de doodstraf kregen omwille van zware vergrijpen als ontucht, gestenigd. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties