Jongeren belagen en intimideren Nederlandse politie (video) News
Jongeren belagen en intimideren Nederlandse politie (video)
News

Jongeren belagen en intimideren Nederlandse politie (video)

De titel van dit filmpje luidt 'Weer politie geweld en dit keer in Utrecht'. De video laat echter niet zien wat tot deze omstandigheden had geleid.

Een bebloede 'jongere' wordt gearresteerd op de Marshalllaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Hierop worden de agenten meteen ingesloten door een groep mensen die de agenten beginnen uit te schelden voor het vuil van de straat en zelfs met voorwerpen beginnen te gooien.

De reden van zijn arrestatie was omdat hij agenten had bedreigd en beledigd. “Surveillerende agenten zagen rond 20.30 uur een automobilist met hoge snelheid over de Marshalllaan rijden. Bij het natrekken van het kenteken bleek de auto niet gekeurd te zijn en moest in beslag genomen worden. Zij gaven de man een stopteken en spraken hem hierop aan. De Utrechter schold de politieagenten uit en bedreigde hen”, aldus de politie. Zijn arrestatie liep echter niet van een leien dakje en hij had zelfs een van de agenten geslagen. Iets zegt ons dat het een zeer hete zomer gaat worden bij onze Noorderburen. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties