Geschifte robots gaan elkaar weer stevig te lijf (video) News
Geschifte robots gaan elkaar weer stevig te lijf (video)
News

Geschifte robots gaan elkaar weer stevig te lijf (video)

Het kan aan ons liggen, maar we hebben ze gemist! BattleBots zijn (helaas niet in ons land) terug en een fanatieke YouTube'er heeft zijn best gedaan om alle gevechten uit de eerste aflevering van de nieuwe jaargang achter elkaar te plakken.

Roterende zagen, hefmechanismes die de vijand richting eeuwige schaamte moeten wippen, een stevige hamer,... Bedenk het en het staat wel op iemands zelfgemaakte vechtmachine. En wat op zich klinkt als een saaie bezigheid voor nerds - zelfgemaakt speelgoed duwt elkaar wat in het rond - is allesbehalve iets om van te geeuwen. Met live commentaar en teams die zichzelf letterlijk en figuurlijk in bochten wringen om de tegenstand een kopje kleiner te maken... Voeg daar nog een uitzinnig publiek aan toe en je zou haast denken dat je naar een bokswedstrijd van wereldniveau aan het kijken bent.

Hopelijk komt het hier ook nog eens op televisie, want het stukje brein dat verantwoordelijk is voor nostalgie draait momenteel overuren. (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties