Geeks komen zondag zéker aan hun trekken in Gent News
Geeks komen zondag zéker aan hun trekken in Gent
News

Geeks komen zondag zéker aan hun trekken in Gent

Comics, games, toys en zelfs cosplay! Fans van het betere scifi, fantasy -en comicswerk zakken morgen 5 juli maar beter af naar het ICC te Gent.

Hoewel F.A.C.T.S. veruit de grootste beurs van zijn soort is, is er zeker nog ruimte voor een kleinere broer. En dat is wat Starcom hoopt te zijn. Alleen veel rustiger dan drukke conventies waar de geur van zweet en het nodige ellebogenwerk hoogtij vieren.

"Ons doel is om een evenement te organiseren waar mensen rustig op hun gemak een leuke dag kunnen beleven. Graven in kisten, op zoek naar die ene comic, gadget, shirt of toy, genieten van lekker eten, praten met andere collectors,... en dat alles met een heerlijk drankje in de hand.", zo lezen we op hun website.

Één comic die je er al zeker mag verwachten is onze eigenste Clint-cultstrip Doomsday! Tekenaar Mario Boon zal ook op post zijn voor een babbel, een handtekening én een fixe korting! Want wie via deze Facebookpagina even de bon afdrukt, kan rekenen op €5 reductie. Allen daarheen!(RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties