BREAKING: Zo arresteren NBI-agenten de ex-burgemeester van Berchem wegens pedofilie (video) News
BREAKING: Zo arresteren NBI-agenten de ex-burgemeester van Berchem wegens pedofilie (video)
News

BREAKING: Zo arresteren NBI-agenten de ex-burgemeester van Berchem wegens pedofilie (video)

Kinderhandel, kindermisbruik en pedofilie. De lijst van beschuldigingen is allesbehalve fraai te noemen.

Prosper Slachmuylders is de naam. Voor sommigen misschien geen onbekende: hij is de ex-districtburgemeester van Berchem. Op de Filipijnen waren ze al even op zoek naar de man vanwege bovengenoemde beschuldigingen.

Het is niet te zien op de beelden maar het wordt wel beweerd dat de man op heterdaad betrapt zou geweest zijn toen hij met een minderjarige op z'n kamer zat. Ook vonden volgens bronnen de onderzoekers een honderdtal naaktfoto's van kinderen.

In het holst van de nacht valt de NBI (National Bureau of Investigation) binnen op een kamer in Bohol. De 73-jarige Prosper zag het duidelijk niet aankomen.

"Laten we deze man naar de gevangenis sturen!"

Verder werden er ook seksspeeltjes en shabu (drugs) gevonden. Ook zouden op verschillende toestellen foto's te zien zijn waar de zeventiger minderjarigen kust tijdens het 'slapen'. Prosper lokte volgens lokale media de minderjarigen met geld. Virgilio Mendez van de NBI was dan ook duidelijk: "Deze onschuldige slachtoffers zijn geneigd tot dit soort activiteiten vanwege armoede. Ze krijgen dan in ruil wat geld. Een oproep naar eventuele andere slachtoffers: meld jullie! We beschermen jullie identiteit. Laten we deze man naar de gevangenis sturen!" (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties