"Mijn buurman filmde me in bikini, en plots willen al zijn maten in onze wijk komen wonen" Stories
"Mijn buurman filmde me in bikini, en plots willen al zijn maten in onze wijk komen wonen"
Stories

"Mijn buurman filmde me in bikini, en plots willen al zijn maten in onze wijk komen wonen"

Toni Camille (28) uit Wales wordt sinds kort de ‘perfecte buurvrouw’ genoemd. En dat heeft ze allemaal te danken aan haar… buurman. Toni brengt veel tijd door met reizen, maar ze is ook een van de meest succesvolle creators va volwassen content in Wales. Onlangs nam haar werk een nogal onverwachte wending - en nu smeken mannen om naast haar te mogen wonen.

Het begon allemaal toen haar buurman haar stiekem filmde, en ze gebruikte de beelden om een ​​Instagram-account aan te maken. Nu staat ze bekend als de ‘perfecte buurvrouw’ en heeft ze in slechts twee maanden tijd meer dan 200.000 volgers aangetrokken, en dat naast haar persoonlijk account waar ze bijna 400.000 volgers heeft. In een gesprek met de Daily Star zei Toni: "Ik kan goed opschieten met mijn buurman! Hij heeft een oogje op me en grapte over hoe hij van het uitzicht geniet als ik aan het zwemmen en zonnebaden ben.”

"Mijn buurman wilde gewoon opscheppen"

“Hij maakte een video van mij om naar een groepschat van zijn vrienden te sturen omdat hij wilde 'opscheppen' dat ik zijn buurvrouw ben. Ik realiseerde me aanvankelijk niet dat hij aan het filmen was, maar een paar seconden later riep hij mijn naam zodat ik naar de camera kon zwaaien. Vanwege de grappen die ik met mijn buurman maak, vond ik het niet erg dat hij dit deed. Maar het gaf me wel inspiratie voor mijn Instagram-account @theperfectneighbour.”

"Een fotograaf vertelde me over OnlyFans"

Hoewel Toni het niet rechtstreeks online deelde, plaatste de man het in zijn groepschat. Ze denkt dat iemand het van daaruit heeft gedeeld. Toni is online heel succesvol en dat heeft volgens haar te maken met haar consistentie. Ze is altijd bezig met nieuwe ideeën en strategieën - en heeft ook een goed ondersteuningssysteem om haar heen. Ze zei: “Ik was vroeger een naaktmodel en op een dag vertelde een fotograaf me over OnlyFans. Hij zei dat het een goede manier zou zijn om geld te verdienen met de foto's, dus ik heb er een opgezet om die reden.”

"Ik was dakloos en nu ben ik rijk"

"Ik geloof dat dit zes jaar geleden was. De financiële kant ervan is als niets wat ik ooit heb meegemaakt. Ik heb mijn job opgezegd om het fulltime te kunnen doen. Ik ben ooit zelfs eens dakloos geweest en nu verdien ik in twee weken meer geld dan ik vroeger in een heel jaar op kantoor had." Toni maakt allerlei soorten inhoud, van naaktfoto's tot X-rated video's. Wat betreft het perfecte buurvrouw-account, dit biedt slechts een voorproefje van wat ze op OnlyFans aanbiedt. Hieronder vind je een paar van die filmpjes...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties